http://www.kenneleastmeadows.se/
Ulf-Peter Peterson och Lena Fosselius-Peterson
+46 (0) 553 41541
Susanne Legneskog
+46 (0) 706-97 45 08

lördag 2 januari 2010

Frusen toa och Vladimir Vysotskij

Nu kan man med rätta säga att helgen drar sig mot sitt slut. Lena började jobba idag igen efter helgerna så det blev tidig uppstigning, 06.30 för att göra frukost. Hon börjar kl 8 på lördagar. Konstaterade också att toan frusit. En inte helt ovanlig händelse när kylan slår till, men oftast så klarar det sig då vi efter år av samlad erfarenhet vet hur vi tacklar dylika händelser. Skulle det dock ske, som nu får man tina upp det hela så att säga. Jag tänker inte beskriva förloppet närmare än så då det kan finnas känsliga läsare av denna blogg.
Sen kom Örjan och Susanne upp. Idag var det inte köldrekord så jag föreslog frukost på altan men Örjan tyckte att -10 inte var att räkna som lagom varmt för att äta ute. Att han inte förstod att jag skämtade...
Efter att vi tagit en prommis med hundarna käkade vi lunch och sen åkte Sus och Örjan mot Skara. Under helgen skulle Örjan tränat på att ställa hund så han kan vara med i våra uppfödargrupper under 2010. Inte en sekunds träning har det blivit men han köpte en mörk kavaj så vi ska se bra ut när vi gör entré på My Dog nästa helg.
Just det, nästa helg bär det av till Gbg för hundutställning. Marie kommer hit och tar hand om hemmavarande hundar.
Så var det dags att tina toan... Efter en knapp timmes arbete hade skiten löst sig så att säga och lugnet lägrade sig i huset.
Nu ska jag vila lite och lyssna på Vladimir Vysotskijs* visor som spelades in av Fria Proteatern för många år sedan. Idag känns hans "Dom skjuter vargar" helt aktuell, även om det inte handlade om vargjakt i dagens bemärkelse.
HH
*Vladimir Vysotskij född 25 januari 1938 Moskva , död 25 juli 1980 , rysk skådespelare , sångare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar