http://www.kenneleastmeadows.se/
Ulf-Peter Peterson och Lena Fosselius-Peterson
+46 (0) 553 41541
Susanne Legneskog
+46 (0) 706-97 45 08

torsdag 21 januari 2010

Ser fram emot fem dagars ledighet. Vad ska jag nu göra åt dom? Fortfarande har ingen målarfärg införskaffats, så de närmsta dagarna blir det inte av, att måla alltså. Får väl se om lusten faller på så det blir en tur in till den stora staden för handla lite målarfärg. Det får väl bli på måndag i så fall då plånboken fylls på. Ska vi gå vidare i funderingarna på vårt drömhus, MÅSTE det bli en snabb renovering här hemma.
Lite är planerat inför helgen. I morgon fredag ska vi gå över till våra engelska grannar. Det har lovats en kväll i skaldjurens tecken. På lördag blir det hockey FBK-Linköping med ett par andra grannar. Klart att det blir vinst för FBK. Det säger i varje fall HH.
I kväll blir det Gillans chicken, ett glas vin och HV-Linköping på TV. Innan dess det inspelade favvopogrammet En plats på landet.
Förövrigt kan tilläggas att ISF utställningen i mars ligger helt på fel vecka. Det är sportlov och fullt på de flesta konferensanläggningar som tar emot hundar. Och de som har lediga rum tar inte mot hundar. Detta med allergi har blivit smått hysterisk.
Vem hänger på och bildar ett parti som för talan för hundar och hundägarens rättigheter?
Jag ställer upp som partiledare!!
Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar