http://www.kenneleastmeadows.se/
Ulf-Peter Peterson och Lena Fosselius-Peterson
+46 (0) 553 41541
Susanne Legneskog
+46 (0) 706-97 45 08

fredag 1 januari 2010

God fortsättning

Nu kan ju den uppmärksamma läsaren tro att vi vilat i vår paulun ända tills nu. Fel, fel, fel. Vi var på benen redan halvtimmen efter det att vi bestämt oss för att vila igår. När jag nu skriver "vi" är det inte i den grammatiska formen pluralis majestatis utan mer in omfattning av hela sällskapet, huskors, Sus och Örjan.
Nåväl redan efter en halvtimme i sällskap med Morpheus, väcktes jag av vännen Andres husköpare från Tyskland som ville ställa några frågor om kylan samt överräcka en butelj Dimple (whisky). Man tackade ju och tog emot även om det drog i ögonen. Nåja, Laxen blev kokt liksom potatis, snittarna snittade och panacottan pannad...
Örjan tände på eldkorgen och Huskorset marschaller. Gästerna kom åt och trivdes. Småkronorna vann över Finland i JVM och klockan slog tolv innan Janne Malmsjö läst färdigt nyårsklockorna. Jonas och hans nygamla väninna Sara kom och skålade in det nya året varpå en lång diskusion om Cloon a Willy följde. Detta handlar alltså om att avgjuta sin manliga stolthet. Det säljs ett kit för detta ändamål och frågan är om det inte borde blivit årets julklapp. Under alla förhållanden visade det sig att damernas upphetsning i frågan inte kunde mäta sig med herrarnas oro efter det att Jonas berättat om sina försök att i gjuten form göra sin stolthet rättvisa. Det gäller nämligen att vara snabb och dessutom hålla allt i stånd så att säga. Reslutatet visade sig bli en mindre stolthet mer som en liten mask enligt uppgift. Man kan ju tappa självförtroende för mindre.
Nu ska vi gå ut med hundarna.
HH





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar