http://www.kenneleastmeadows.se/
Ulf-Peter Peterson och Lena Fosselius-Peterson
+46 (0) 553 41541
Susanne Legneskog
+46 (0) 706-97 45 08

söndag 31 januari 2010

Vårt drömhus var inget drömhus

Drömhuset blir en dröm. Nej, det kändes inte som vårt hus. Såg inte alls ut som det vi sett på Internet. Tänkt vad ett rum fotat med vidvinkel kan ljuga. Köket som såg jättestort ut var inte alls särskilt stort. Sovrummen var små och inget direkt rum att ha som vardagsrum. Skavanker som såg ut som lite fuskbygge, nej vi flyttar inte till det som verkade vara vårt drömhus. Men mycket folk var det där, säkert ett trettital om inte mer. Som en kollega som var där med sin familj sa, nej vi har ett mycket bättre hus nu.
Och det tyckte vi också, tyckte till och med att vårt hus var större när vi kom hem. Ni som varit här hos oss vet ju att vårt hus inte är speciellt stort.
Jag fortsätter i mitt så kallade "porrsurfande" efter nästa drömhus. Får väl se när och var det dyker upp.
Lena

2 kommentarer:

  1. Det var synd, men bra att ni åkte och titta då.

    SvaraRadera
  2. Lycka till vid nästa försök. En sak att tänka på som jag hörde från en bekant var att hussäljare kan dölja mycket när snön ligger djup. Denne bekant hade fått erfara otrevlig överraskning vid snösmältningen. Delar av trädgården hade använts som soptipp med gasolflaskor, och diverse miljöfarliga kemikalier under mark (som ingen kunde anat fanns under den rena snön. Det slutade med en konflikt kring vem som skulle ansvara för sanering. Husesyn kanske därför skall kompletteras med "utesyn" också.
    Hälsn. Carina

    SvaraRadera