http://www.kenneleastmeadows.se/
Ulf-Peter Peterson och Lena Fosselius-Peterson
+46 (0) 553 41541
Susanne Legneskog
+46 (0) 706-97 45 08

torsdag 22 april 2010

Tiden tryter

Ingen Fee igår och ingen idag vad det verkar. Nu börjar det bli knappt om tid för på söndag kommer Marie hit och tar hand om hus och hemmavarande hundar medans Huskorset, Trollet och jag, tillsammans med Sus, Örjan och Louis beger oss till Västerås för utställningsaktivitet. Sus och örjan har inte bestämt om dom kommer hit först för att umgås men dt verkar som om dom tänkt att åka från Skara direkt till Gurskstaden.
Nå ja det skulle ju handla om Feen. Han är alltså på verkstad sedan i måndags. Vi väntar på reservdelar säger trevlige Christer på verkstaden. Då blir jag orolig. Visserligen säger Christer att dom kommer från Jönköping men, men...
Vi har ett par tyska grannar längre ner på gatan som var hör och såh om sin stuga under Påsken. Deras bil, en stor Nissan, blev justerad och lämnades in på verkstad i staden. Reservdelarna har inte kommit än vad jag förstår. Verkstaden löste det i alla fall på något sätt så dom kunde åke hem i tisdags.
Men vad är väl det mot att sitta fast i Thailand, Grekland, Spanien, Kanarieöarna, eller var nu en del tidiga semesterfirare, befinner sig eller har befunnit sig.
En del har ju haft tur och kommit hem i askmålnsgluggar andra har fått åka hem med buss. Tänk dig 60 timmar i buss utan toalett, 8 timmar mellan måltidsstoppen. Hur ser det ut på måltids eller kisstoppen när passagerare från 5 bussar ska gå på toa samtidigt? Kan man gå på busken utomlands? Jag säger bara: Vilken tur man har som är hemma i kyla, snö och regn, utan Fee men med en Guldklimp, hundar och Huskors! Hos oss finns det buskar runt knuten om toa skulle vara upptagen!
När vi får tillbaka Feen?
Ja inte vet jag. Christer har lovat att ringa när den är klar så nu vågar jag inte gå ifrån telefonen. Det betyder att man får väl hålla sig inne idag också, trots sol...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar