http://www.kenneleastmeadows.se/
Ulf-Peter Peterson och Lena Fosselius-Peterson
+46 (0) 553 41541
Susanne Legneskog
+46 (0) 706-97 45 08

söndag 21 mars 2010

Igår skottade jag bort snön på verandan, idag är det är den snötäckt igen. Kan bli lätt deprimerad. Men det blåste bort med rapporterna från Malmö SKK. Jag fick sitta här hemma i snöovädret, det var kära makens tur (han som kallas HH i denna blogg) att åka denna gång. Så igår eftermiddag åkte han med Yaya och Summer till Sus i Gbg. De åkte i morse vidare till Malmö SKK med Yaya och hennes barn Summer och Louie. En lyckad dag blev det och som sagt blåste bort att det snöar igen.
Louie vann unghundsklassen med Hp. Sen var det syrran Summers tur som även hon gick segrande från ringen i sin klass med CK. Den stolta modern Yaya kunde inte konkurrera ut Livia från Kicki och Anders, men nätt och jämt. I bästa tik vann Livia över Summer tätt följd av Yaya. En lyckad dag som sagt.
Livia blev även BIR.
Här hemma har dagen gått i städandes tecken. Är jag ensam med två "gamla" damer som sällskap blir det mycket mer gjort än om huset HH och yrvädret Summer är hemma.
Snart snart ska jag och damerna (om de känner för det) gå en sväng i snöovädret, som faktiskt har gett sig lite. Håller turen i sig är det vår i morgon igen.
Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar